De Dag van de Achterhoekse Popmuziek brengt Achterhoekse locaties en artiesten samen en presenteert dit onder één paraplu.

Wat begon als een spetterende avond op één locatie is inmiddels uitgegroeid tot een evenement verspreid over meer dan dertig locaties met vele deelnemers uit de Achterhoek. De organisatie heeft als doel zoveel mogelijk aandacht schenken aan al het talent in de streek. Op deze dag krijgen Achterhoekse muzikanten de gelegenheid om zich live ten gehore te brengen aan een groot publiek op bijzondere locaties die zichzelf als podium presenteren. Dag van de Achterhoekse Popmuziek vindt dit jaar plaats op 19 november.

Traditiegetrouw vindt de openingsavond plaats in het poppodium van DRU Industriepark. Tijdens de openingsavond van de Dag van de Achterhoekse Popmuziek op vrijdag 18 november staan twee bands in het poppodium van het DRU Industriepark: Hilltop Howlers en Miller & The Tone Machine. Alle informatie over bands en locaties staan op www.dagvandeachterhoeksepopmuziek.nl

© Foto: Dag van de Achterhoekse Popmuziek