Voorheen was het nodig om een online afspraak in te plannen voor het ‘digitale vragen spreekuur’ bij de Bibliotheek in Lochem. Vanaf nu is dat niet meer nodig. Voor computer, mobiel of internet vragen kan iedereen gewoon binnenlopen op elke donderdagmiddag.

Voor vragen over verschillende onderwerpen die te maken hebben met de computer, mobiel of internet kunnen mensen terecht bij de bibliotheek in Lochem. Deze vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over WhatsApp, hoe je foto’s kunt doorsturen, hoe je een app kunt installeren en wat je kan doen als je een wachtwoord bent vergeten. Met deze vragen en vele anderen kan iedereen terecht bij de bibliotheek in Lochem. Dit kan iedere donderdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur. Hier kunnen alle vragen worden gesteld over de digitale overheid, de computer, het mobieltje, het internet of de e-reader. Ook kunnen geïnteresseerden een ‘Klik en Tik’ cursus volgen.

Het inloopspreekuur is voor leden en niet-leden van de Bibliotheek in Lochem. Iedereen is van harte welkom, de hulp die wordt aangeboden is gratis, en er staat een kopje koffie of thee klaar.

© Foto: RTV Ideaal (Archief)