Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Activiteiten in kinderboerderij De Schouw in Zutphen

23 maart @ 12:00 - 17:30

EUR 3,50

De beheerders van kinderboerderij de schouw zijn volop bezig met de voorbereidingen voor het komende zomerseizoen. Op zaterdag 16 maart komt de Rotary, in het kader van NL, doet naar de boerderij om te klussen. Uiteraard zijn er weer jonge dieren geboren, ze zijn op bij mooi weer buiten. Naast nieuw geboren dieren zoekt de kinderboerderij naar een ezel om het team van de pony’s te komen versterken.

Buiten spelen is voor kinderen bijzonder belangrijk. Kinderboerderij de Schouw had altijd een beperkte speelruimte. Door gulle giften konden ze de speelplek uitbreiden.
Afgelopen maand werden er fraaie houten speeltoestellen geplaatst. Door giften van de Stichting H.A.N.D. uit Zutphen en de stichting Gebroeders Bakkers Weeshuis kon de kinderboerderij tot aanschaf overgaan. Zaterdag 23 maart zal om 11.30 uur de overdracht plaatsvinden. Ook op zaterdag 23 maart is de jaarlijkse paasactiviteit. Er zijn twee plekken waar gezocht kan worden: een afgesloten deel voor max. 30 kinderen leeftijd 2 – 3 jaar en een ronde door het park voor max. 30 kinderen in de leeftijd van 4 – 8 jaar. Na afloop is er knutselen in de Schouwberg.

Kosten € 3,50 per kind. Te voldoen bij binnenkomst, er is nog geen pinapparaat. Aanmelden is noodzakelijk, in de boerderij tot woensdag 20 maart of via mail: beheer@kinderboerderijdeschouw.nl.

© Foto: Pixabay

Gegevens

Datum:
23 maart
Tijd:
12:00 - 17:30
Kosten:
EUR 3,50
Site:
www.kinderboerderijdeschouw.nl

Locatie

Kinderboerderij De Schouw
Schouwlaaksweg 2
Zutphen,
+ Google Maps