Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Arthur Bernard en Thijs Buit exposeren in het kerkje van Kunst of Art

15 september - 29 oktober

Kunst of Art heeft tot en met 29 oktober in Laag-Keppel een expositie met werken van Arthur Bernard en Thijs Buit. Twee fascinerende kunstenaars met ieder hun eigen stijl.

Thijs Buit is in zijn werk sterk verbonden met het landschap. Hij wordt gefascineerd door de vormen en kleur die het landschap heeft. Kenmerkend voor Thijs Buit is dat hij, zoals hij het zelf uitdrukt, ‘probeert zichtbaar te maken wat hem innerlijk beweegt’. Dat resulteert onder meer in fascinerende (bloem)stillevens, (zelf)portretten maar vooral in landschappen, waarbij hij een voorliefde aan de dag legt voor de Zuid-Franse atmosfeer.

De Belgische schilder Arthur Bernard, woonachtig in Nederland, is al meer dan 30 jaar autonoom schilder en exposeert inmiddels in meerdere landen. Vroeger was hij vooral geïntrigeerd door klassiek geschilderde figuren en landschappen, zoals die van de Haagse school. Nu heeft hij meer belangstelling voor een expressieve benadering. Door gebruik te maken van gemengde technieken wordt schilderen een ontdekkingsreis, zowel voor hem als voor de toeschouwer.

De expositie is nog te zien tot en met 29 oktober.

Gegevens

Begin:
15 september
Einde:
29 oktober