Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bandjes in het Vordense Kulturhus

1 oktober @ 13:00 - 25 november @ 22:30

Naast de vele vaste activiteiten in het Vordense Kulturhus staan er dit najaar weer een tweetal café middagen met live muziek op het programma. De café middagen zijn vrij toegankelijk en beginnen om 15.00 uur.

Zondagmiddag 1 oktober wordt afgetrapt met “Blues music on a sunday afternoon”. De band The Bössels, afkomstig uit de regio, speelt een mooie mix van southern rock, blues en blues rock, met nummers van onder andere The Allman brothers, Rory Gallaghar en Lynyrd
Skynyrd.

Twee weken later op zondagmiddag 15 oktober  is de tijd rijp om een bockbiertje te komen proeven. Natuurlijk is er voor elke bezoeker een passend drankje aan de bar. De coverband Route 316 zal er deze middag voor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan.

Zaterdagavond 25 november staat de band Old Ni-js om 20.30 uur op de planken. Het DNA van de meeste bekende dialect band uit de Achterhoek is voelbaar als Old Ni-js het podium betreedt. Kaarten voor dit optreden kosten € 15,- en zijn te bestellen via oldnijsvorden.eventgoose.com. Daarnaast zijn tijdens de openingsuren van het Kulturhus de kaarten ook daar verkrijgbaar.

© Foto: Old Ni-js

Gegevens

Begin:
1 oktober @ 13:00
Einde:
25 november @ 22:30