Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bluesnight in Westendorp

28 januari

Na twee jaar corona-stilte knalt op zaterdag 28 januari de blues weer door zaal De Vos in Westendorp. De 31 e editie van deze legendarische nacht staat grotendeels in het teken van blues uit ‘down under’.

De organisatie is er in geslaagd twee topformaties uit Australië, die op tournee zijn in Europa, naar Westendorp te krijgen. Het zijn de bands van Jesse Redwing en Rob Tognoni; die laatste staat bekend als de Tasmaanse duivel. Dat belooft muzikaal vuuwerk. Jesse Redwing zit als upcoming star met een uitermate autenthiek geluid aan de soulkant van de blues. Naast dit unieke buitenlandse gebeuren nemen de ‘oude rotten’ Frank Reemers en Joep de Greef het binnenlandse deel van de bluesnight voor hun rekening met passievolle muziek en – zoals ze zelf zeggen – zang vanuit het hart. What else do we want? Ook voor de inwendige mens wordt de 28 e in Westendorp gezorgd met o.a. Ribs & Blues.

Kaarten voor deze 31 e editie van de Westendorp Bluesnight zijn online te koop via bluesnight2023.eventgoose.com of op de avond zelf (eveneens digitaal) aan de zaal. De zaal is open vanaf 20.00 uur; de blues start om 20.45 uur.

© Foto: Bluesnight Westendorp

Gegevens

Datum:
28 januari