Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Buddy to Buddy Bronckhorst start een nieuwe matchingsronde

31 januari

Binnenkort start Buddy to Buddy Bronckhorst een nieuwe matchingsronde. De organisatie zoekt mensen die in vier maanden tijd een nieuwe dorpsgenoot, iemand die naar Nederland gevlucht is, willen leren kennen. Samen ga je leuke dingen doen en leer je elkaars cultuur kennen. Op 31 januari om 19.30 uur vindt een informatiebijeenkomst plaats in het restaurant van gemeente Bronckhorst aan de Elderinkweg 2 in Hengelo. De avond is vrij toegankelijk en bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is naar het initiatief.

Buddy to Buddy koppelt vluchtelingen en statushouders aan de inwoners van gemeente Bronckhorst op basis van gelijkwaardigheid. Hiermee gaan ze enerzijds het sociale isolement onder vluchtelingen tegen en vergroten ze anderzijds de betrokkenheid van Nederlanders bij de integratie van hun nieuwe dorpsgenoten.

Is je interesse gewekt? Op 31 januari is er een informatieavond over de nieuwe matchingsronde. Je bent welkom, het is fijn als je je vooraf aanmeldt via bronckhorst@budddytobuddy.nl of via de website: www.buddytobuddy.nl/bronckhorst

Gegevens

Datum:
31 januari