Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concert fanfare orkest Orpheus met koor Deeps Vocaal

8 juni @ 20:00 - 22:00

€ 17,50

Ter gelegenheid van het eerste lustrum brengt Deeps Vocaal op 8 juni The Armed Man: a Mass for Peace van de Engelse componist Karl Jenkins. Voor dit jubileumconcert wordt samengewerkt met het koor van de Stichting Bachwerkplaats en Orpheus Bathmen.

The Armed Man: a Mass for Peace werd in 1999 als anti-oorlogsstuk geschreven door de uit Wales afkomstige componist Karl Jenkins. Het werk heeft dertien delen uit verschillende periodes en met diverse muzikale stijlen. De indrukwekkende teksten zijn afkomstig uit wereldlijke, christelijke, hindoeïstische en islamitische bronnen. De teksten gaan over de verschrikkingen van oorlog, maar ook over de hoop op duurzame vrede.

Deeps Vocaal brengt het stuk in een speciaal arrangement voor koor, solisten en harmonie-/fanfare-orkest. Door de samenwerking met de Bachwerkplaats is er een indrukwekkend dubbel koor, terwijl Muziekvereniging Orpheus onder de leiding van Berjan Morsink garant staat voor fenomenale blazers en intens ritmisch slagwerk.

Wegens de te verwachten grote belangstelling wordt het concert uitgevoerd in de Gudulakerk in Lochem. De aanvang is 20:00 uur.

© Foto: Deeps Vocaal

Gegevens

Datum:
8 juni
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€ 17,50
Site:
www.deepsvocaal.nl

Locatie

Gudulakerk
Bierstraat
Lochem,
+ Google Maps