Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concert in Kulturhus Ruurlo

3 oktober @ 15:00 - 17:00

EUR21,50

KunstKring Ruurlo organiseert op 3 oktober a.s. een concert in de theaterzaal van het Kulturhus te Ruurlo. De begaafde musiciennes celliste Timora Rosler en pianiste Ketevan Sharumashvili brengen hoogtepunten uit de cellomuziek uit een hele spannende periode in de muziekgeschiedenis, namelijk de eerste 15 jaar van de 20ste eeuw.

Timora Rosler was al eerder te gast bij de KunstKring Ruurlo. Zij heeft haar sporen al lang verdiend: ze is winnares van de Concertgebouw Vriendenkrans, waar de jury haar interpretaties roemde als “uitzonderlijk fascinerend”.

Ketevan Sharumashvili, geprezen om haar eerlijke en krachtige spel, vestigde zich in 2017 definitief in ons land. Ze trok vanuit haar geboorteland Georgië via Hamburg naar Amsterdam om daar te studeren bij pianopedagoog Jan Wijn en is inmiddels zeer actief in het Nederlandse muziekleven. Ook zij heeft een kast vol met prijzen uit bijvoorbeeld Frankrijk, Italië en Duitsland. Componisten die in hun jeugd nog met hun voeten in de traditie van Brahms en Bruckner stonden, ontgonnen gaandeweg steeds meer nieuwe, avontuurlijke paden. Het programma voert het publiek door een deel van dat veelzijdige landschap.

Zo worden er stukken gespeeld van Sergej Rachmaninov en Aleksandr Skriabin.

Het concert begint om 15 uur. Kaarten à € 21,50 zijn verkrijgbaar via: www.kunstkringruurlo.nl

Gegevens

Datum:
3 oktober
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
EUR21,50
www.kunstkringruurlo.nl

Locatie

Kulturhus
Nieuwe Weg 5
Ruurlo,
+ Google Maps

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *