Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

“De Grens”- Migratieverhaal in Theater Onder de Molen

12 mei @ 20:00 - 22:00

EUR 17,50

Muziektheatervoorstelling De Grens is gebaseerd op dagboekfragmenten van Ekaterina Levental, uit de periode waarin ze als 16-jarige vluchteling aankwam in Nederland. In deze one-woman show vertelt ze over haar zoektocht naar een nieuwe identiteit in een maatschappij waar ze geen deel van kan zijn. Bezoekers zien Nederland door de ogen van een buitenstaander, met veel humor en begrip. Ekaterina laat zien hoe het leven is in een niemandsland, als enkel de hoop nog rest.

De Grens is het vervolg op de succesvolle solovoorstelling De Weg. Daarin vertelt zangeres en harpiste Ekaterina Levental over haar vlucht uit de voormalige Sovjet-Unie. Een weg die eindigt in een veilig politiebureau op de Wallen in Amsterdam. De Grens begint daar waar De Weg eindigt. Een jonge vrouw, die vecht voor haar bestaan, dwars door grenzen, voorbij het oordeel. Ekaterina vertelt, speelt, zingt en begeleidt zichzelf op de harp.

De voorstelling vindt plaats in Theater Onder de Molen in Linde/Vorden op vrijdag 12 mei en begint om 20.00 uur. Kaarten kosten EUR 17,50 en zijn te koop via de website van het theater.

© Foto: Eric Brinkhorst

Gegevens

Datum:
12 mei
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
EUR 17,50
Site:
www.theateronderdemolen.nl

Locatie

Theater Onder de Molen
Lindeseweg 29
Vorden,
+ Google Maps