Laden Evenementen

« Alle Evenementen

December / kerstactie SEV Zelhem

22 november - 11 december

De jaarlijkse kerstactie van Korfbalvereniging SEV Zelhem vindt weer plaats; een klassieker binnen Zelhem en omstreken. Binnen de webshop zijn de bekende en overheerlijke kerstkransen, kerstbroden en rookworsten te verkrijgen. Bestellingen van de kerstactie worden op zaterdag 18 december geleverd of eventueel op een ander tijdstip in overleg met een S.E.V. verkoper. Want ondanks coronamaatregelen proberen we toch iedereen op een veilige manier te bereiken via onze leden. Bestellingen voor de kerstactie kunnen tot en met 11 december gedaan worden.

Na het daverende succes van vorig jaar zijn dit jaar ook weer oliebollen en kniepertjes te bestellen zodat u voor oud en nieuw ook gelijk klaar bent. Deze producten zijn op 30 december bij de vereniging af te halen, alwaar ze ook die dag vers gebakken worden door een toegewijd en ervaren team. Bestellingen van oliebollen en kniepertjes kunnen tot en met 22 december worden gedaan.

De prijzen voor de kerstkransen, rookworsten en kerstbroden zijn dit jaar 3 euro per stuk/pakje en u heeft er drie voor 8 euro. Voor de oliebollen hebben we een actieprijs van 11 voor 10 euro en kniepertjes worden verkocht per 10 voor 4 euro.

Gegevens

Begin:
22 november
Einde:
11 december

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *