Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Eerste Maandagavond van de bieb met Jaap Robben

28 november @ 20:00 - 22:00

EUR 15,00

Muziek en literatuur gaan hand in hand tijdens de Maandagavond van de bieb. Schrijver Jaap Robben bijt het spits af op maandag 28 november. Terwijl hij zijn nieuwe boek ‘Schemerleven’ beschrijft, is er tussendoor muziek van zangeres Noa Nieuwenkamp en Stan Molenaar op de piano. Beide zijn studenten van het conservatorium ArtEZ Zwolle.

Het boek ‘Schermerleven’ verscheen in september 2022. Wanneer de jonge, vrijgevochten Frieda Tendeloo op een late wintermiddag in 1963 de dichtgevroren Waal op stapt, wacht haar een ontmoeting die ze nooit meer zal vergeten. Tussen de ijsschotsen op de witte rivier ontmoet ze de getrouwde Otto. Ze beleven een liefde die onstuimig begint, maar noodlottig eindigt. Haar leven lang houdt ze haar herinneringen hieraan voor zichzelf. Meer wetenswaardigheden vertelt Jaap zelf tijdens de Maandagavond van de bieb. De studenten van ArtEZ zorgen voor toepasselijke muziek deze avond.

Aanmelden voor deze avond kan via de agenda op de website van Graafschap Bibliotheken. De avond vindt plaats in de Schouwburg Lochem en begint om 20.00 uur.

© Foto: Jaap Robben RV (c) Stephan Vanfleteren

Gegevens

Datum:
28 november
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
EUR 15,00
Site:
www.graafschapbibliotheken.nl

Locatie

Schouwburg Lochem
Oosterwal 22
Lochem,
+ Google Maps