Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Expositie – Special Love

21 juni - 4 augustus

€ 7,00

Van 21 juni t/m 4 augustus is in de Koppelkerk in Bredevoort de expositie “Special Love” van Grietje Bouman te zien. ‘Special Love’ gaat over machtsverhoudingen binnen liefdevolle relaties. Hoewel de gefotografeerde mensen zich bewust waren van Grietjes aanwezigheid, heeft de fotograaf haar modellen gevraagd niet te poseren. Zo zijn momenten vastgelegd waarin de machtsverschillen, soms subtiel, soms expliciet, aan de oppervlakte kwamen.

Het werk van Grietje Bouman gaat over mensen: hoe verhouden wij ons onderling? In hoeverre laten wij ons leiden door wat de maatschappij en de media aangeven als idealen? Schoonheid en rijkdom krijgen bij Grietje een heel eigen betekenis. Binnen het programma ‘Staat van de Macht onderzoekt de Koppelkerk thema’s die te maken hebben met macht, tegenmacht, huidige machtsbolwerken en de psychologie van macht. Het werk van Grietje Bouman laat zien hoe mensen zich tot elkaar en tot zichzelf verhouden. Daar zit een spanning in die voelbaar is in haar werk.

De openingstijden zijn vrijdag tot en met zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur. De toegang is € 7,- inclusief koffie of thee.

© Foto: Grietje Bouman

Gegevens

Begin:
21 juni
Einde:
4 augustus
Kosten:
€ 7,00
Site:
www.koppelkerk.nl

Locatie

Koppelkerk Bredevoort
Koppelstraat 35
Bredevoort, Nederland
+ Google Maps