Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Filmhuis DRU Industriepark presenteert ‘Je verrai toujours vos visage’

29 mei

Het filmhuis van het DRU Industriepark presenteert op woensdag 29 mei de Franse dramafilm ‘Je verrai toujours vos visage’ (´Ik zal altijd je gezicht zien´) uit 2023 van regisseur Jeanne Herry (bekend van ´Pupille´). Alternatieve titel: ´All Your Faces´. De film laat zien hoe we als mensen samen de wereld een stukje beter kunnen maken. In de hoofdrollen Adèle Exarchopoulos, Gilles Lellouche, Leila Bekthi, Miou-Miou, Jean-Pierre Darroussin en Dali Benssalah. Dit is de laatste reguliere woensdagavondfilm van het voorjaarsseizoen 2024. Na de zomervakantie volgt het najaarsseizoen van het Ulftse Filmhuis.

Sinds 2014 biedt Herstelrecht in Frankrijk slachtoffers en daders van misdrijven de mogelijkheid om een dialoog aan te gaan via beveiligde faciliteiten, onder begeleiding van professionals en vrijwilligers zoals Judith, Fanny of Michel. Nassim, Issa en Thomas, veroordeeld voor diefstal met geweld, Gregoire, Nawelle en Sabine, slachtoffers van home jacking, beroving en tasjesroof, maar ook Chloe, slachtoffer van incestueuze verkrachting, worden betrokken bij herstelmaatregelen.

Het Filmhuis in Ulft heeft veel voordelen boven andere: goed bereikbaar, gratis en dichtbij parkeren, heerlijke stoelen (in de theaterzaal) en digitale projectie en na afloop prettig borrelen en nakletsen in het gezellige grand café Het Schaftlokaal.

© Foto: PR

Gegevens

Datum:
29 mei