Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Høkerstreff: Normaal verzamelbeurs en optreden Kisjeskearls

7 mei

Op zondag 7 mei trekken tal van verzamelaars en Anhangers van de band Normaal naar het DRU poppodium. Een aantal van de meest fanatieke verzamelaars komt naar Ulft om hun collectie te showen.

Theo van Wanrooy is schrijver Normaal boek en verzamelaar van al het vinyl dat verschenen is van Normaal. Jan Donkers brengt documentatiemateriaal over de periode van 1974 tot 1984. In het bijzonder een grote collectie met documenten, posters contracten, et cetera. Remco Neijmeier is een verwoed verzamelaar van T-shirts en heeft zeker 750 stuks. Hij brengt een grote collectie met de meest bijzondere exemplaren mee. Roy Maats heeft een enorme verzameling van memorabilia omtrent Normaal en is organisator van het høkersweekend en uitgever van de Anhangerschapbode. Eastman Records heeft een verkoopkraam met veel vinyl, posters en memorabilia van Normaal.

Naast deze verzamelingen is het ook mogelijk op deze dag zelf dubbele spullen mee te nemen en te ruilen. Vanaf 15.00 uur treden in het poppodium de Kistjeskearls op. Kisjeskearls is de Achterhoekse vertaling voor marskramers, die van deur tot deur trokken om hun spulletjes te verkopen en verhalen te vertellen… Nu zijn er Kisjeskearls, die van podium tot podium trekken om de muziek van hun helden, de legendarische boerenrockgroep Normaal, te laten horen. Kisjeskearls weten op treffende wijze de sound en de energie uit de 40-jarige historie van Normaal neer te zetten. Niet door alleen de hits te spelen, maar met name door het betere onbekendere werk.

Kaarten kosten vijf euro en zijn verkrijgbaar via de website of telefonisch via 0315-200150.

Gegevens

Datum:
7 mei

Locatie

DRU Cultuurfabriek
Ulft, + Google Maps