Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

IVN avond over burgerboerderij De Patrijs

22 november @ 19:30 - 21:30

Een boerderij met 70 melkkoeien veranderen in gemengd bedrijf. Hoogst actueel. Maar hoe doe je dat? Hoe kom je tot een gemengde, ecologische, natuurinclusieve boerderij. Dat is de uitdaging waar Johannes Regelink en zijn mede boeren voor staan.

Waar nu de koeien nog op stal staan en het landschap vooral bestaat uit strakke, eentonige velden vol Engels raaigras, werken zij aan een gemengd boerenbedrijf. Opdat ook de bodem gezonder wordt en bloemen en insecten terugkeren. Zij verkopen nu al versproducten van natuurinclusieve boeren uit de directe omgeving. In Vorden, Eefde, Lochem en Zutphen kan dat in een van de verslokalen.

Johannes zal vertellen hoe hij de bestaande melkveehouderij ombouwt naar een bedrijf dat gezonde landbouwproducten voortbrengt in een mooi landschap en een rijke natuur. Hij vertelt ook wat het betekent: een burgerboerderij. Natuurorganisatie IVN organiseert deze avond op dinsdag 22 november om 19.30 uur in het Kulturhus in Vorden.

Iedereen is welkom, ook niet-IVN leden. Zij betalen een kleine toegangsprijs. Meer informatie is te vinden op de website van IVN afdeling Noord-Midden Achterhoek.

© Foto: IVN

Gegevens

Datum:
22 november
Tijd:
19:30 - 21:30
Site:
www.ivn.nl/afdeling/noord-midden-achterhoek

Locatie

Kultushus Vorden
Raadhuisstraat 6
Vorden,
+ Google Maps