Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Jeroen Kramer komt naar Theater Onder de Molen

26 mei

Zondagmiddag treedt Jeroen Kramer op in Theater Onder de Molen. Jeroen is bekend van zijn TV-bijdragen in programma’s als Het Klokhuis en het Sinterklaasjournaal. Maar dit keer geen kinderprogramma, maar met een eigen singer-songwriter liedjesvoorstelling met de titel “NA DE STORM”.

NA DE STORM… is tevens de titel van het album dat hij in januari 2023 uitbracht. Schoonheid en raarte, ontroering en absurditeit strijden om de aandacht als Jeroen Kramer, gewapend met slechts een stem en een gitaar, zijn publiek een volstrekt eigen universum binnen voert. Jeroen bezingt wat ons allemaal bezighoudt – seks, geld, liefde, ouderdom, hond, de dood en het woelige wereldtoneel, – maar hij heeft daar zo zijn eigen kijk op.

Het resultaat is een intrigerende Nederlandstalige mix van humor, ontroering en muzikaliteit. En wat dat laatste betreft: Jeroen verrast met puik gitaarspel, een veelzijdig stemgeluid en fraaie composities. Reserveren kan via de website van Theater Onder de Molen: www.theateronderdemolen.nl. Spontaan langskomen kan ook.

Gegevens

Datum:
26 mei