Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Johnny Cash Tribute in DRU theater

26 november @ 20:00 - 22:00

Def Americans Johnny Cash Tribute bestaat 12,5 jaar! Ter gelegenheid van dit jubileum speelt de band op 26 november in de theaterzaal op het DRU Industriepark. Verwacht een show met daarin een selectie van alleen het allerbeste en allermooiste uit honderden optredens waarin de songs van de legendarische Man In Black centraal stonden. Speciaal voor deze gelegenheid is de band op pad met een nieuwe cd/elpee met daarop bekende nummers en bijzondere band favorieten.

De songs die The Man in Black zelf met zoveel liefde en overtuiging wist te brengen worden nieuw leven ingeblazen door de Def Americans Johnny Cash Tribute. Als geen ander weten deze Brabanders meer dan 50 jaar na de eerste hits van Johnny Cash de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken. Het definitieve “seal of approval” werd afgegeven in 2013 toen Johnny’s jongere broer Tommy Cash de band benaderde om hem te begeleiden tijdens zijn ‘My Brother Johnny’ concerten in Nederland.

Def Americans speelt op 26 november om 20:00u in de theaterzaal. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website, telefonisch via 0315 – 200150 of in het DRU Inspiratiepunt/VVV op het DRU Industriepark. Bezoekers vanaf 13 jaar moeten bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs tonen. Op de website staat onder ‘nieuws’ alle informatie hierover.

Gegevens

Datum:
26 november
Tijd:
20:00 - 22:00

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *