Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kom langs bij de Bibliotheek tijdens De Nationale Voorleesdagen

24 januari - 4 februari

Nog eventjes en de Nationale Voorleesdagen 2023 komen er weer aan. Van 24 januari tot en met 4 februari wordt er volop voorgelezen bij diverse vestigingen van BIJ de bieb. (Groot)ouders zijn van harte welkom bij de voorleesactiviteiten. Want voorlezen is gezellig, het vergroot de woordenschat en prikkelt de fantasie.

In de vestiging Lochem staat bij de gratis voorleesactiviteit Boekjes & Babbels prentenboek van het jaar “Maximiliaan Modderman geeft een feestje”, van Joukje Akveld centraal. Maximiliaan Modderman is alleen thuis en organiseert een feest voor zijn speelgoedbeesten. Met taart! Het wordt een wild feest. En een vies feest. Wat zullen mama en papa zeggen als ze thuiskomen? Een uitbundig en herkenbaar verhaal voor alle kinderen die er weleens een puinhoop van maken.

In de vestigingen van de Bibliotheek in Zutphen en Warnsveld komen leesconsulenten Maja en Monique voorlezen uit het vrolijke en grappige prentenboek ‘NEE!, zei Konijn.’ Dit boek is geschreven en geïllustreerd door Marjoke Henrichs. Een heel herkenbaar boek voor ouders, pedagogisch medewerkers en leerkrachten. Dit boek staat dit jaar in de Prentenboeken Top 10 van het jaar 2023. Maja en Monique maken er een heus voorleesfeestje van op woensdagmiddag 25 januari Bij de bieb Zutphen en op woensdagmiddag 1 februari BIJ de bieb Warnsveld. Beide om 15.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website www.bijdebieb.nl. Er zijn geen kosten aan verbonden.

© Foto: BIJ de bieb

Gegevens

Begin:
24 januari
Einde:
4 februari