Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Leerzame jeugdvoorstelling over het brein in DRU theater

24 maart @ 15:30 - 16:30

EUR 10,25

De theatervoorstelling ‘Professor S.: Een Ted Talk over het brein’ van Klein Amsterdam Producties is zondagmiddag 24 maart te zien in het DRU theater.

Simie, de assistent van de Grote Professor S., reist met zijn voorbeeld-brein door het land. Hij geeft een wervelende les over het brein aan iedereen die het maar wil horen. Hij vertelt over zenuwen en verbindingen, over bewegen, over eten en over dingen vergeten. Maar waar was hij nou gebleven? Zijn praatje loopt in de soep als hij steeds maar weer wordt onderbroken omdat zijn oma belt. En dan raakt zijn oma ook nog kwijt! ‘Professor S.’ is een verbluffend realistische, muzikale en humoristische voorstelling over het brein. De voorstelling is geïnspireerd door de kinderboekenserie van Erik Scherder, Fred Diks en Mariëlla van de Beek.

Erik Scherder kreeg als hoogleraar neuropsychologie landelijke bekendheid door zijn humoristische en bijzondere colleges bij DWDD en Fred Diks uit Hengelo Gld is bekend als kinderboekenauteur van onder andere Koen Kampioen. De voorstelling is geschikt voor kinderen van ongeveer 7 tot 12 jaar en begint om 14.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van de DRU.

© Foto: Elodie Vreeburg

Gegevens

Datum:
24 maart
Tijd:
15:30 - 16:30
Kosten:
EUR 10,25
Site:
www.dru-industriepark.nl

Locatie

DRU Industriepark
Ulft, + Google Maps