Laden Evenementen

« Alle Evenementen

LIEN op 12 november in de Dorpskerk van Ruurlo

12 november @ 20:15 - 22:30

LIEN is de uit Ruurlo afkomstige Lien Cornelissen. Op vrijdagavond 12 november speelt ze vanachter de vleugel haar kleinkunstige popliedjes in de Dorpskerk in haar geboortedorp.

LIEN brengt gevoelige liedjes met scherpe teksten die raken. Tussendoor vertelt ze erover, luchtig en fris. Ze laten je niet ontsnappen aan belangrijke dingen in het leven. Open, persoonlijk en soms een tikkie ongemakkelijk. Zoals dat lied over die wijze oude mannen die haar haar hele leven al van adviezen voorzien.

Lien Cornelissen groeide op in Ruurlo en is na een studie in Nijmegen naar Den Haag gekomen. Na een loopbaan als advocaat en bij de rijksoverheid, is ze haar hart gaan volgen. Als vanzelf begon ze met liedjes schrijven. Haar eigen ervaringen en verwonderingen over de verschillende werelden die zij in zichzelf probeert te verenigen, vormen een belangrijke inspiratie. Met haar muzikale theatervoorstelling ‘Ik kom hier niet weg met hippe sneakers’ heeft zij in verschillende theaters in Den Haag gespeeld. In de zomer van 2021 bracht ze haar debuutalbum ‘Dit gaat nergens over’ uit. Vol met kleinkunstige popliedjes, gearrangeerd door partner en drummer Dylan Siemerink.

In de Dorpskerk speelt ze op 12 november natuurlijk de liedjes van haar album. Maar ook geeft ze een voorproefje van nieuw repertoire waarvoor ze binnenkort de opnamestudio in gaat.

Het concert begint op 12 november om 20.15 uur. De entreeprijs bedraagt € 12,50. Bezoekers moeten zich vooraf per e-mail aanmelden via: welkomindedorpskerk@gmail.com.

 

Foto: Michael Siemerink

Gegevens

Datum:
12 november
Tijd:
20:15 - 22:30

Locatie

Dorpskerk Ruurlo
Kerkplein 1
Ruurlo,
+ Google Maps

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *