Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Literair Café: Stéphanie Hoogenberk, ‘We hebben het over je gehad’

24 maart @ 20:00 - 22:00

EUR 10,00

Vrienden maken, hebben en houden: het lijkt zo vanzelfsprekend. Maar wat als het niet meer werkt? Als je klaar bent met een liefdesrelatie, dan maak je het uit, maar hoe doe je dat bij een vriendschap? Op 24 maart vertelt schrijfster en columnist Stéphanie Hoogenberk in het Literair Café van de Koppelkerk openhartig over haar vriendschappen naar aanleiding van haar debuutroman ‘We hebben het over je gehad’.

In het boek tekent ze zes ervaringen met vriendschappen op. Hoogenberk vindt vriendschap enorm belangrijk, net zo belangrijk als liefde, en toch horen we er minder vaak verhalen over. ‘We hebben het over je gehad’ is dan ook geen aaneenschakeling van lofzangen op ideale vriendengroepen en eeuwige vertrouwensbanden; het gaat juist ook overafgunst, ergernissen en het beëindigen van vriendschap. Hoewel het onderwerp serieus en soms ook pijnlijk is, valt er in ‘We hebben het over je gehad’ heel wat te lachen. Hoogenberk gaat met humor en zelfspot in op vragen en situaties in die maar al te herkenbaar zijn voor iedereen met vrienden en iedereen die zelf vriend is, wij allemaal.

Stéphanie Hoogenberk schreef voor onder meer Volkskrant Magazine en Het Parool. Tegenwoordig schrijft ze reportages voor Hard gras en Quote en is ze columnist bij LINDA. De avond begint om 20.00 uur. Kaarten kosten € 10,- en zijn te koop via de website van de Koppelkerk.

© Foto: Uitgeverij Prometheus

Gegevens

Datum:
24 maart
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
EUR 10,00
Site:
www.koppelkerk.nl

Locatie

Koppelkerk Bredevoort
Koppelstraat 35
Bredevoort, Nederland
+ Google Maps