Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Margreet Bosch exposeert in gemeentehuis van Bronckhorst

1 april - 30 juni

Margreet Bosch exposeert tot en met juni met schilderijen in het gemeentehuis. Ze brengt met haar schilderijen natuur en harmonie in beeld. Inwoners en bezoekers van Bronckhorst zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen. De collectie is tijdens openingstijden van het gemeentehuis te zien. Wanneer je het gemeentehuis binnenloopt, hangen de schilderijen in de ruimte direct rechts van de ingang. Toegang is gratis.

In de afgelopen jaren heeft beeldend kunstenaar Margreet Bosch uit Vorden zich toegelegd op het schilderen van de natuur; voornamelijk vogels, portretten en landschappen in de omgeving van Vorden. Aandacht voor schoonheid in de natuur en de sfeer van het moment is de inspiratiebron. Haar werk straalt rust en verstilling uit. Ze werkt ‘en plein air’ met een impressionistische toets maar in haar atelier worden de schilderijen meer gedetailleerd.

Daarnaast begon Margreet enkele jaren geleden met het maken van non-figuratieve en geometrische composities met als basismateriaal aluminiumfolie. Hiermee laat ze flexibiliteit en materiaalgevoeligheid zien. Er is een innerlijke gedrevenheid om steeds weer het atelier op te zoeken, te werken aan eigen ontwikkeling en haar inspiratie over te brengen in hoge kwaliteit en diversiteit.

Met de exposities bied de gemeente Bronckhorst lokaal kunsttalent een mogelijkheid om zich bekend te maken aan het publiek. Inwoners kunnen op die manier met diverse kunstuitingen kennismaken.

© Foto: RTV Ideaal

Gegevens

Begin:
1 april
Einde:
30 juni

Locatie

Gemeentehuis Bronckhorst
Hengelo, + Google Maps