Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meet the artist Jaap de Jonge in de Koppelkerk

27 november @ 13:00 - 17:00

EUR 6,00

Tot en met zondag 27 november is het grafische werk en een installatie van Jaap de Jonge te zien in de bovenzaal van de Koppelkerk. Op zondag 27 november is De Jonge vanaf 13.00 uur aanwezig om met bezoekers in gesprek te gaan over zijn werk.

Jaap de Jonge maakt werk geïnspireerd op de natuur, politiek maatschappelijke onderwerpen maar ook door het intuïtief reageren op vlekken en andere toevalligheden die zich vanuit het werken met inkt en het drukken aandienen. Hij maakt gebruik van technieken als het maken van houtsnedes met meerdere drukgangen en drukvormen gesneden uit rubberfolie. Daarnaast heeft De Jonge een grote collectie van zelfgemaakte stempels die gebruikt worden in combinatie met het tekenen en het drukken.

Al zijn werk getuigt van een persoonlijke visie op de werkelijkheid. Met zijn werk geeft hij commentaar of een antwoord op die werkelijkheid. Dit doet hij soms door de betrekkelijkheid ervan te laten zien, door het functioneren ervan bloot te leggen of door bepaalde aspecten van die werkelijkheid uit te vergroten en te intensiveren om de schoonheid ervan te tonen. Meer informatie is te vinden op de website van de Koppelkerk.

© Foto: Jaap de Jonge

Gegevens

Datum:
27 november
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
EUR 6,00
Site:
www.koppelkerk.nl

Locatie

Koppelkerk Bredevoort
Koppelstraat 35
Bredevoort, Nederland
+ Google Maps