Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Muziek op Zondag met Mannen in de War

26 mei

De volgende editie van ‘Muziek op Zondag’ in grand café Het Schaftlokaal op het DRU Industriepark in Ulft vindt plaats op 26 mei. Muziek op Zondag biedt elke laatste zondagmiddag van de maand een gezellige en informele setting met live muziek.

Op 26 mei zijn Mannen in de War te gast. De middag begint om 14.30 uur en de entree is gratis. Wie verzekerd wil zijn van een tafel, kan reserveren via de website van Het Schaftlokaal.
‘Heel sfeervol, maar ook een mooi feestje’, zo omschreef een bezoeker een optreden van Mannen in de War. En dat is precies wat ze willen met hun bewerkingen van muziek van een serie prachtige artiesten en groepen. Van Bob Dylan, Adele, Mark Knopfler, Mumford and Sons, Calexico, Paul Weller, Tom Petty en (dichter bij huis) van The Nits, De Dijk, Chef Special en De Kift – om maar een greep te doen. Zelfs Metallica krijgt met de banjo een folkjasje.

De mannen zijn: Theo Koster (gitaar, banjo, ukelele), Ronald Peters (accordeon en glockenspiel) en Hammie Siebes (staande bas en akoestische bas).

© Foto: PR

Gegevens

Datum:
26 mei