Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Muziekmiddag met de ‘The Auld Smiddy Folkband’ en ‘VEK’

2 juni @ 14:00 - 17:00

€5,00

Op zondag 2 juni zijn er Ierse liedjes te beluisteren van o.a. ‘The High Kings’, ‘Gaelic Storm’ en ‘The Dubliners’, gezongen en gespeeld door ‘The Auld Smiddy Folkband’.
‘The Auld Smiddy Folkband’ wordt gevormd door een stel enthousiaste mannen en één vrouw uit Keijenborg/Velswijk en verre omgeving. Zij zingen Ierse folksongs, begeleid door diverse instrumenten. Ze vinden het leuk om deze aan een groter publiek te laten horen. In de tuin zal de groep liedjes als ‘The Wellerman’, ‘Whiskey in the jar’, ‘Home from the sea’, ‘Wild rover’ en vele andere zingen en spelen.

Hoewel iedereen van de band kan zingen is de band verdeeld in 4 vocalisten en 5 instrumentalisten. De band zal extra ondersteund worden door violiste Hanneke van Grol.

Daarnaast zal VEK (Vocaal Ensemble Keijenborg) een aantal leuke, maar vooral gezellige liederen ten gehore brengen. Deze groep bestaat uit een hechte groep mannen, uit de omgeving van Keijenborg, die zingen als gezamenlijke hobby hebben. Ze zingen tijdens vieringen in de kerk, maar houden ook van gezellige optredens in een (feest)tent.

De muzikale middag duurt van 14.00 tot 17.00 uur en vindt plaats in de tuin van de Fam. Kleve in Velswijk (tegenover Wijngaard ‘Um D’n Olden Smid’). De toegangsprijs is € 5,00.

© Foto: Auld Smiddy Folk Band

Gegevens

Datum:
2 juni
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
€5,00
Site:
www.auldsmiddyfolkband.nl

Locatie

Fam. Kleve
Akkermansstraat 1
Velswijk,
+ Google Maps