Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuw foodtruckfestival Smaak aan de Kade in Zutphen

8 juni - 9 juni

Zutphen maakt zich op voor een weekend vol culinaire verwennerij tijdens het nieuwe foodtruckfestival Smaak aan de Kade. Op zaterdag 8 en zondag 9 juni zullen de mooiste foodtrucks van Nederland neerstrijken aan de IJsselkade om bezoekers te laten genieten van een gevarieerd aanbod aan streetfood, drankjes en livemuziek. Bezoekers kunnen zich verheugen op een breed scala aan gerechten, van Indonesische specialiteiten tot smakelijke burgers en van vegetarische lekkernijen tot klassieke hotdogs en Italiaanse pasta’s. Bij het Dranklokaal kunnen bezoekers terecht voor een koud biertje, wijntje of frisdrank, terwijl ze genieten van een van de mooiste plekjes van Zutphen, met uitzicht op de IJssel en de uiterwaarden. Het festival is gratis toegankelijk.

Op zaterdagavond zal DJ de La Montagne van 19:00 tot 24:00 uur optreden en op zondag verzorgt DJ Lungarno van 16:00 tot 21:00 uur de muziek met een mix van lounge en dance. Daarnaast kunnen bezoekers overdag genieten van liveoptredens van vier talentvolle singer-songwriters uit Londen: Leire, Atticus Blue, Shanilee en Andrew Duncan. Een speciaal hoogtepunt is de spectaculaire Openingsparade ‘Convoi Exceptionnel’ op zaterdagavond 8 juni. De parade start om 22:00 uur en biedt een indrukwekkend schouwspel van theater, muziek, vuur, rook en licht. De parade loopt van de IJsselkade naar de Marspoortstraat, Groenmarkt en de Lange Hofstraat. Deze parade markeert tevens de afronding van het gebiedsprogramma Rivier in de Stad waar ook de herinrichting van de IJsselkade onderdeel is.

De toegang tot Smaak aan de Kade is gratis. Openingstijden: zaterdag 8 juni van 12:00 – 24:00 uur en op zondag 9 juni van 12:00 – 21:00 uur.

© Foto: Foodtruckfestival

Gegevens

Begin:
8 juni
Einde:
9 juni
Site:
www.smaakaandekade.nl

Locatie

IJsselkade
IJsselkade
Zutphen,
+ Google Maps