Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ondernemers en ontwerpers presenteren samenwerking in expositie Factory Matches

13 mei - 29 mei

Wat gebeurt er bij innovatieve ontwikkelingen als vanaf het begin een ontwerper wordt toegevoegd aan het proces? In het project Factory Matches zijn ondernemers en ontwerpers bij elkaar gebracht om een antwoord te zoeken op deze vraag. Zij presenteren de resultaten van een driejarige werkperiode in een expositie in het CIVON Innovatiecentrum.

De tentoonstelling van Factory Matches wordt gecombineerd met ontwerpen van Architecture & Heritagestudenten van de TU Delft. In opdracht van het DRU Industriepark hebben zij innovatieve ontwerpen van de SSP hal ontwikkeld in de vorm van maquettes en posters. Hun onderzoeksproject is een uitstekend voorbeeld van hoe creativiteit door ondernemers kan worden ingezet om out-of-the-box-oplossingen te bedenken voor productontwikkeling en innovatie.

Factory Matches is een samenwerking van de Westfälische Hochschule te Bocholt (afdeling Bionika) en Warmgroen, die door discipline-overschrijdende samenwerkingen met ondernemers, creatieve uitvinders en studenten anders denken stimuleert.

De expositie is van 13 t/m 29 mei te zien in de Afbramerij op het DRU Industriepark.

Foto: Rick Tegelaar

Gegevens

Begin:
13 mei
Einde:
29 mei
Site:
www.dru-industriepark.nl

Locatie

DRU Industriepark
Ulft, + Google Maps