Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open dag mbo Zone.college Doetinchem

26 november @ 15:00 - 20:00

Kennismaken met groene beroepen, informatie krijgen over opleidingen, in gesprek gaan met docenten en studenten en enthousiast worden! Dat zijn de ingrediënten van de open dag mbo van Zone.college in Doetinchem op 26 november 2021 van 15.00 tot 20.00 uur. Aanmelden voor de open dag kan via het aanmeldformulier op de website.

Bij Zone.college in Doetinchem presenteren de groene mbo-opleidingen zich en geven docenten en studenten uitleg over onder meer het onderwijs, de (internationale) projecten en de begeleiding tijdens een opleiding. Met workshops, presentaties en demonstraties krijgen bezoekers een actueel beeld van de groene beroepsmogelijkheden en opleidingen.

Van 18.00 uur tot 19.30 uur zijn er ook opleidingsadviseurs aanwezig, die meer kunnen vertellen over het volwassenenonderwijs, omscholingstrajecten en de subsidiemogelijkheden. Zone.college biedt namelijk veel (groene) trajecten aan voor iedereen die zich wil laten om- of bijscholen. Een persoonlijke gesprek inplannen kan via de website.

Zone.college houdt zich uiteraard aan de geldende regels rondom corona. Zo is er een mondkapjesplicht op onze mbo-locaties, zorgen we ervoor dat er voldoende afstand kan worden gehouden en is er aandacht voor de basisregels. Daarnaast melden bezoekers zich aan voor een tijdsblok. Op deze manier kan iedereen een leuke, maar veilige kennismaking hebben.

Gegevens

Datum:
26 november
Tijd:
15:00 - 20:00

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *