Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open dag mbo Zone.college in Doetinchem

25 november @ 15:00 - 20:00

Kennismaken met groene beroepen, informatie krijgen over opleidingen, in gesprek gaan met docenten en studenten en enthousiast worden! Dat zijn de ingrediënten van de open dag mbo van Zone.college in Doetinchem op 25 november 2022 van 15.00 tot 20.00 uur. Aanmelden voor de open dag kan via het aanmeldformulier op de website. Bij Zone.college in Doetinchem presenteren de groene mbo-opleidingen zich en geven docenten en studenten uitleg over onder meer het onderwijs, de (internationale) projecten en de begeleiding tijdens een opleiding. Met workshops, presentaties en demonstraties krijgen bezoekers een actueel beeld van de groene beroepsmogelijkheden en opleidingen.

Met een diploma mbo-groen op zak hebben studenten veel mogelijkheden. De groene sector biedt namelijk verschillende banen, op diverse niveaus en in diverse branches. Er zijn in de regio veel werkgevers in de agro en food business en met de toenemende aandacht voor natuur, duurzaamheid en voedselveiligheid worden er veel nieuwe banen gecreëerd. Op de locatie in Doetinchem worden de onderstaande opleidingen aangeboden: Tuin & landschap, Dierenartsassistent paraveterinair, Dierverzorging, Groen, grond & infra en Veehouderij.

Het is ook mogelijk om de open dag op 25 november online bij te wonen. De online open dag is tussen 15.00 en 20.00 uur te bekijken via www.zone.college. Aanmelden is niet noodzakelijk.

Gegevens

Datum:
25 november
Tijd:
15:00 - 20:00

Locatie

Zone.college
Gildenbroederslaan 3
Doetinchem,
+ Google Maps