Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open dagen Zorg- en recreatieboerderij de Bult

23 juni - 25 juni

Zorg- en recreatieboerderij de Bult is één van de zorgboerderijen in de gemeente Bronckhorst, lid van de VZOG (Vereniging voor Zorgboeren Oost Gelderland) en aangesloten bij de coöperatie Boer en Zorg/Sorg en bij de Landelijke Federatie voor zorgboeren.

Donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 juni tussen 10.00 uur en 16.00 uur is het mogelijk op Zorg- en recreatieboerderij de Bult in Toldijk rond te kijken. Een ieder wordt ontvangen met een kop koffie, thee of limonade met door de deelnemers zelfgebakken cake, koek of appeltaart. Er worden rondleidingen gegeven en deelnemers en/of medewerkers vertellen en laten zien welke werkzaamheden er op de boerderij worden gedaan.

Ook worden er op 23 juni verschillende workshops gegeven zoals braingym door Els Veraart,
energetisch behandelen door Erna van Tongeren en topdog door Hetty Jaaltink.

Zorgboerderij de Bult biedt mogelijkheden voor dagbesteding voor jong en oud vanaf ongeveer 8 jaar, weekenden logeren voor kinderen en jongeren (8-18 jaar), (beschut) wonen in de zorgunit vanaf 18 jaar en in de zomervakantie midweken logeren en een dagbestedingsvakantieprogramma. Deelnemers met verschillende problematieken en leeftijden zijn welkom. Er is aandacht en zorg voor mens, dier en natuur en er is een groot aanbod aan activiteiten.

Meer informatie is te vinden op de website.

Foto: Zorgboerderij De Bult

Gegevens

Begin:
23 juni
Einde:
25 juni
Site:
www.zorgboerderijdebult.nl

Locatie

Zorgboerderij De Bult
Beekstraat 13
Toldijk,
+ Google Maps