Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Podium De Lantaern

11 mei @ 20:30 - 23:00

Op 11 zaterdag mei is er weer een Open Podium in Muziekcafé De Lantaern in Zevenaar. Karen Steenwijk bijt het spits af. Ze treedt regelmatig op tijdens het Open Podium. Zij zingt dan meerdere nummers. Steenwijk vindt het volgens eigen zeggen superduperleuk om weer deel te nemen aan het programma van deze avond en gaat met veel plezier weer haar liedjes zingen.

Als tweede speelt Doctor Anders een try-out van zijn cabaretesk liedjesprogramma ‘Overbodig’ over ontslag en veerkracht en alles daartussen. Sander Essers, doctor in de landbouw- en milieuwetenschappen, onderzoeker, docent en afdelingshoofd, kreeg na een reorganisatie bij zijn universiteit ongewild veel vrije tijd. Dit greep hem aan, hij veranderde en greep dit aan. Sander werd anders: Doctor Anders, voor zijn liedjes en het podium. Sander volgde de Paul van Vliet academie voor cabaret en kleinkunst in Den Haag. Hij schrijft eigenzinnige liedteksten, muziek, poëzie en conferences. Heeft iets met taal, zingt en speelt gitaar. Is kleinkunstenaar, cabaretier, singersongwriter.

De avond wordt afgesloten met Costa &The BlueSpin. De band speelt blues en is dit jaar opgericht. De formatie bestaat uit vier muzikanten die gepassioneerd zijn door blues legenden zoals Eric Clapton, B.B. King, J.J. Cale, Peter Green en Buddy Guy. De Open Podiumavond is gratis toegankelijk. Aanvang 20.30 uur.

© Foto: Costa & The BlueSpin

Gegevens

Datum:
11 mei
Tijd:
20:30 - 23:00
Site:
www.delantaern.nl

Locatie

De Lantaern
De Hooge Bongert 3
Zevenaar,
+ Google Maps