Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pinkpop Arts & Crafts Posters en Illustraties van Cor van Wees

3 april - 13 mei

Nu Cor van Wees na zijn turbulentie carrière is neergestreken in de Achterhoek en de creatieve rust opzoekt in zijn atelier, in het centrum van Lochem, is er voldoende tijd en ruimte om zich, zonder druk van buiten af, bezig te houden met vrije beeldende kunst. Het was de nieuwe kunstcommissie van het Stadshuus die, na een bezoek aan zijn atelier, niet ontgaan dat de Pinkpop-postercollectie van van Wees heel bijzonder was.

De afspraak was snel gemaakt en Cor van Wees gaat een selectie van zijn Pinkpop posters, als eerste van een serie exposities, in een solo tentoonstelling aan het publiek tonen. In de nieuwe opzet van de centrale hal, op de eerste etage van het Stadshuus, zijn mooie voorzieningen getroffen die het de moeite waard maken exposities in de toekomst te realiseren en te bezoeken. Reden genoeg voor van Wees om niet alleen de originele posters te laten zien maar ook aandacht te besteden aan de verschillende technieken die daarvoor zijn toegepast in de loop der jaren.

Nog tot en met 13 mei kan de expositie bekeken worden in het Stadshuus in Lochem. Op de eerst etage van het Stadshuus is de tentoonstelling te vinden. Van maandag tot en met zaterdag bent u van harte welkom tussen 11:00 en 18:00 uur.

© Foto: Cor van Wees

Gegevens

Begin:
3 april
Einde:
13 mei

Locatie

Stadhuus Lochem
Markt 3
Lochem,
+ Google Maps