Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Retro, lekkernijen en buitenkansjes tijdens grote rommelmarkt in Nieuw-Wehl

26 mei

Rommelmarkten zijn populairder dan ooit, dat bleek wel uit de recordopbrengst van de Nieuw-Wehlse rommelmarkt afgelopen jaar. Dit jaar pakt Schutterij De Eendracht nog groter uit. Op zondag 26 mei komen tijdens de Grote Rommelmarkt van Nieuw-Wehl verschillende retro kledingstukken, heerlijke lekkernijen en een scala aan tweede hands buitenkansjes samen op het 4.000 vierkante meter grote evenemententerrein.

Meer dan 200 vrijwilligers uit en rondom Nieuw-Wehl zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de jaarlijkse Grote Rommelmarkt. Dit jaar vindt de rommelmarkt plaats op zondag 26 mei van 10.00 tot 15.00 uur op de locatie Nieuwe Kerkweg 32 in Nieuw-Wehl. Gedurende het hele jaar zijn er spullen ingezameld in een opslagloods die speciaal is gebouwd door Schutterij de Eendracht voor dit doel. De opbrengsten zullen geïnvesteerd worden in de lokale drumfanfare, die het geld goed kan gebruiken voor nieuwe uniformen en instrumenten.

Wegens het grote succes van voorgaande jaren is er ook dit jaar weer een speciale verkoop van retro kleding met unieke vintage items, variërend van spijkerjassen en mom jeans tot biker jackets en overhemden in diverse prints. Daarnaast zal er een assortiment zijn van zorgvuldig geselecteerde Buiten-leven artikelen, zoals tuingereedschap, decoratieve items voor in de tuin, werkkleding en buitenactiviteiten.

© Foto: Schutterij De Eendracht

Gegevens

Datum:
26 mei