Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Robin Borneman mét band bij Podium Doesburg

16 oktober @ 20:00 - 22:30

EUR 14,50

Op zaterdag 16 oktober is Robin Borneman eindelijk te bewonderen bij Podium Doesburg. Het concert werd in coronatijd verschillende keren verzet en verschoven, maar gaat nu definitief door. Er is één groot verschil: Borneman komt niet alleen, maar brengt zijn complete vijfmansband mee.

De start van Borneman’s muzikale loopbaan was opmerkelijk. Via een Tom Waits-cover op YouTube werd hij ontdekt door de Amerikaanse hardrockformatie Trans Siberian Orchestra. Die band lijfde hem in en Robin Borneman werd in de VS bekend als frontman en zanger van één van de grootste stadionacts. In Nederland blies hij dit jaar in de talentenjacht We Want More de jury compleet van de sokken met zijn versie van Soldier On van Di-rect. Hij won hij talentenjacht met een maximale score.

Met het album Folklore III: The Cradle Tree, voltooide Borneman in 2019 het drieluik Folklore, waarvan deel I en II alin 2015 en 2017 verschenen. Deze poëtische folk- en roots-trilogie vertelt het verhaal van een reiziger zonder naam die op zoek is naar zijn identiteit. De persoonlijke teksten gaan over bezinning, realisatie, liefde en wijsheid.

Vanaf eind oktober gaat Borneman weer enkele maanden op tournee door de VS, waar hij in grote stadions soms meerdere shows per dag speelt.

Aanvang: 20.00 uur. Toegang € 14.50.
Meer informatie is te vinden op: www.podiumdoesburg.nl.

 

Foto Willem Melssen.

Gegevens

Datum:
16 oktober
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
EUR 14,50
www.podiumdoesburg.nl

Locatie

Podium Doesburg
Gasthuisstraat 41
Doesburg,
+ Google Maps

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *