Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rondleiding over natuurbegraafplaats Schapenmeer in Vorden

26 februari

Natuurbegraafplaats Schapenmeer is een 6,5 hectare groot gebied waar naald- en loofbomen en open plekken elkaar afwisselen. Iedere laatste zondag van de maand geven wij rondleidingen over onze natuurbegraafplaats. Samen wandelen wij door het natuurgebied en vertellen u meer over de historie van het gebied, het begraven in de natuur en de mogelijkheden op Schapenmeer.

De rondleidingen starten om 11.00 en 14.00 uur bij het informatiecentrum van de natuurbegraafplaats. De route gaat door het bos over onverharde paden. We genieten van de natuur, de intense stilte en de bijzondere plekken. Tussendoor vertellen we over een groene uitvaart gecombineerd met bijzondere verhalen over het natuurgebied. Deze wandeling duurt ongeveer een uur, afhankelijk van het weer en de groep deelnemers.

Wij eindigen weer bij het informatiecentrum waar ruimte is om meer vragen te stellen, na te praten of een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek. Natuurlijk onder het genot van een kopje koffie of thee. U kunt zich opgeven via: www.natuurbegraafplaatsschapenmeer.nl of bel naar: 0575-757034.

© Foto: Natuurbegraafplaats Schapenmeer

Gegevens

Datum:
26 februari