Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Samba Global! met Lilian Vieira Grupo

16 maart @ 21:00 - 23:30

EUR 21,50

Op zaterdagavond 16 maart komt de Braziliaanse zangeres en songwriter Lilian Vieira met haar musici naar de theaterzaal in het Kulturhus in Ruurlo. Lilian brengt het programma Samba Global.

Zangeres en songwriter Lilian Vieira is geboren en getogen in Teresopolis (Brazilië) maar woont inmiddels al meer dan dertig jaar in Nederland. Ze is bekend geworden met de Brazilectro formatie Zuco 103, waarmee ze over de hele wereld optreedt. Daarnaast formeerde ze de Lilian Vieira Grupo waarmee ze diverse theatertournees deed en inmiddels al drie Cd’s uitbracht.

Lilian neemt de luisteraars mee op een muzikale reis waarbij een mix van bekende Braziliaanse originals en eigen geschreven nummers voorbij komen. De musici laten niet alleen de majestueuze samba ritmes voelen maar ook haar nuances en de romantiek door de eeuwen heen: Samba global! Lilian zingt voornamelijk in het Portugees. Haar idioom is Braziliaans, maar ze werkt ook samen met jazz, soul & funk bands en zelfs met dj’s, vooral omdat ze heel goed kan improviseren.

De voorstelling begint om 20.00 uur. Toegangskaarten à € 21,50 zijn te verkrijgen via www.kunstkringruurlo.nl/concerten. Jeugd t/m 18 jaar heeft gratis toegang.

© Foto: Jose Eldering

Gegevens

Datum:
16 maart
Tijd:
21:00 - 23:30
Kosten:
EUR 21,50
Site:
www.kunstkringruurlo.nl/concerten

Locatie

Kulturhus
Nieuwe Weg 5
Ruurlo,
+ Google Maps