Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

“Samen aan tafel” tijdens Wereld Alzheimer Dag in Zutphen

21 september @ 13:30 - 17:00

Donderdag 21 september 2023 is het Wereld Alzheimer Dag, met als thema ‘Samen aan tafel’. Tijdens de Wereld Alzheimer Dag zijn inwoners van Zutphen e.o. welkom in het DWK-gebouw. Er worden boeiende tafelgesprekken gehouden over hoe we samen kunnen werken aan een dementievriendelijke samenleving.

Onder begeleiding van dagvoorzitter Marlies Claasen, bekend zangeres en presentatrice van Omroep Gelderland, wordt een zestal thema’s aan tafel besproken. Ook zijn er stands waar bezoekers informatie over dementie en ondersteuning bij dementie kunnen krijgen. Tussen de gesprekken door is er volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten, met een kopje koffie of thee en iets lekkers.

Om 13.30 uur zal het dementievriendelijke Bovenkamerkoor bezoekers zingend verwelkomen. Daarna wordt tot 17.00 uur een zestal tafelgesprekken gehouden met onder meer de thema’s: Dementievriendelijke wijk, het succes van Noordveen; Gemeente Zutphen dementiebeleid, in gesprek met wethouder Bloem en Dementie en elkaar ontmoeten, vertrouwde ontmoetingsplekken in Zutphen.
Ten slotte is er een muzikale afsluiting met een mooi lied door Marlies Claasen.

De tafelgesprekken worden gehouden in het DWK-gebouw, Leeuweriklaan 19, Zutphen. Iedereen is welkom, de toegang is gratis. Het betreft een inloopbijeenkomst waarbij belangstellenden tussen 13.30 en 17.00 uur de Wereld Alzheimer Dag kunnen bezoeken.

© Foto: RTV Ideaal(archief)

Gegevens

Datum:
21 september
Tijd:
13:30 - 17:00