Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

St. Radboud Silvolde pakt uit tijdens voorjaarsconcert

17 maart @ 11:30 - 13:00

Harmonie St. Radboud houdt op zondag 17 maart haar voorjaarsconcert in ‘Ons Pakhuus’ te Silvolde. Het belooft een bijzonder concert te worden waarbij de, inmiddels meer dan 100 jarige Silvoldse vereniging, alle facetten van muziek maken binnen de vereniging laat horen.

Harmonie St. Radboud staat bekend om de bijzondere concerten die zij organiseren. Zo hebben zij vorig jaar nog een kindervoorstelling georganiseerd waarbij de harmonie live de muziek voor haar rekening nam. Dit keer wordt het ‘ouderwets’, een concert met uiteenlopende muziekstukken gebracht door het orkest en door de drumband van harmonie St. Radboud uit Silvolde.

De bezoeker wordt niet alleen getrakteerd doordat het harmonieorkest en de drumband van zich laten horen. Ook zullen de leerlingen die nog maar pas een instrument bespelen meespelen met het grote orkest. Speciaal voor hen zijn er twee muziekstukken geselecteerd waarbij de leerlingen mee kunnen spelen met het orkest.

Daarnaast zullen, als afsluiter van dit concert, de drumband gezamenlijk met het harmonieorkest enkele nummers laten horen. Naast het muzikale spektakel zullen de jubilarissen van het afgelopen jaar ook in het zonnetje worden gezet tijdens dit voorjaarsconcert. De entree voor het concert is gratis. Het begint om 10:30 uur.

© Foto: Henk van Raaij

Gegevens

Datum:
17 maart
Tijd:
11:30 - 13:00
Site:
www.radboudsilvolde.nl

Locatie

Ons Pakhuus
Molenberg 2
Silvolde,
+ Google Maps