Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Tentoonstelling in Galerie Zelhem

zaterdag, 18 november, 2023 @ 17:00 - zaterdag, 20 januari, 2024 @ 17:00

Van 18 november a.s. tot en met 20 januari is de tentoonstelling “Feest voor het oog” te bezoeken in Galerie Zelhem. Deze tentoonstelling laat nieuwe verrassende aspecten van kunst zien. Kunst van van keramiek, design, vilt, glas en licht. De acht kunstenaars zullen tijdens de opening op zaterdag 18 november a.s. om 17.00 uur vertellen over hun werk.

Wied en Diederik Heyning, maken gebruiks- en andere keramiek. Zij werken samen aan porseleinen objecten genaamd Functionele Keramiek. Claire Verkoyen, bekend geworden door prachtige porseleinen objecten, maakt nu  producten die dagelijks gebruikt kunnen worden. Els Bottema toont o.a. haar keramische herinneringen aan verre reizen. Miriam Verbeek is gefascineerd door de vilttechniek. Ines de Booij werkt met keramiek en toont haar 3-dimensionale objecten “pleinen en eilandjes” en 2-dimensionale kleinere wandobjecten die een soort ruimtelijke schilderijen zijn. Pim Loef laat zijn lichtobjecten zien en Klaas Kuiken de flesvazen uit zijn “Bottle Collection” die gemaakt zijn van opnieuw geblazen glas.

De tentoonstelling is te bezichtigen tijdens openingstijden van de Galerie. De Galerie is te vinden aan de Burg. Rijpstrastraat 4, 7021 CR te Zelhem. Voor meer informatie kan men kijken op www.galeriezelhem.nl.

© Foto: Klaas Kuiken

Gegevens

Begin:
18 november @ 17:00
Einde:
zaterdag, 20 januari, 2024 @ 17:00