Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Toneelvereniging ONA speelt Koningdinnedag

25 november - 26 november

Toneelvereniging Ontspanning Na Arbeid (ONA) speelt op zaterdagavond 25 en zondagmiddag 26 november het blijspel ‘Koningdinnedag’. Dit toneelstuk is een avondvullend damestoneel in drie bedrijven geschreven door José Kamphuis-van den Hudding.

De buren van de mussenhof scharen dagelijks samen op de speelplaats van het hofje. In eerste instantie om op hun eigen kinderen te letten, maar In de loop der jaren is het speelplaatsje uitgegroeid tot een sociale controle plaats. Het multiculturele hofje zorgt ervoor dat er geen een dag hetzelfde is. Het toneelstuk speelt zich een paar dagen voor Koninginnedag af. De buren zijn druk In de weer met de Koninginnedag versieringen om zo wederom het prijzengeld van de best versierde buurt binnen te halen.

Zaterdagavond 25 november is uitverkocht. Kaarten voor zondagmiddag 26 november zijn nog te koop bij Eetcafé de Zonnebloem in Lochem. Als er nog kaarten beschikbaar zijn, is het ook mogelijk om zondagmiddag 26 november op locatie kaarten te kopen. Kaarten kosten 10 euro. Het toneelstuk wordt 25 en 26 november gespeeld in De Schole aan de Zutphenseweg 101 in Lochem. De voorstelling begint zaterdagavond 25 november om 19.30 uur en zondagmiddag 26 november wordt er om 14.00 uur gestart.

© Foto: RTV Ideaal / Nicole Arendsen

Gegevens

Begin:
25 november
Einde:
26 november