Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Verzamelaars en tributeband van Normaal op Høkerstreff

26 mei

Op zondag 26 mei trekken tal van verzamelaars en Anhangers van de band Normaal naar het DRU poppodium in Ulft. De verzamelaars van Normaal gaan ver om alles van en over de band bij elkaar en compleet te krijgen. Maar wat jammer dat al die mooie verzamelingen het huis nooit verlaten zodat iedereen ze kan bewonderen. Daarom komt een deel van hen naar Ulft om hun verzameling te showen. Daarnaast zijn er verkoopstands.

Jan Donkers heeft vooral collectors en rariteiten uit de eerste 10 jaar van Normaal. Veel oude posters,contracten, foto’s et cetera. Roy Maats komt met artikelen als shirts, vaantjes, heel veel mermorabila van Normaal en andere dialectbands uit onze streek. Eastman Records heeft veel muziek op vinyl, cd , dvd en cassette, 400 T-shirts, petjes, stickers, bekers, boeken, posters. Ook heel bijzondere items en eigenlijk alles wat met Normaal te maken heeft. Daarnaast nog tal van creatieve ontwerpen van zaken omtrent Normaal. Naast deze mensen worden er nog twee verzamelaars verwacht die een deel van hun spullen tentoonstellen en wat exclusieve zaken verkopen.

Vanaf 15.00 uur treden in het poppodium de Kisjeskearls op. Kisjeskearls = Achterhoekse vertaling voor marskramers, die van deur tot deur trokken om hun spulletjes te verkopen en verhalen te vertellen… Nu zijn er Kisjeskearls, die van podium tot podium trekken om de muziek van hun helden, de legendarische boerenrockgroep NORMAAL, te laten horen. Kisjeskearls weten op treffende wijze de sound en de energie uit de historie van NORMAAL neer te zetten. Niet door alleen de hits te spelen, maar met name door het betere onbekendere werk van NORMAAL

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website; www.dru-industriepark.nl

© Foto: PR

Gegevens

Datum:
26 mei