Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Wandeltocht DOS Barchem in februari

12 februari

Ieder jaar organiseert Wandelsportvereniging DOS Barchem vijf prachtige wandeltochten onder de noemer “de Winter5maandse”. Deze tochten worden door de vereniging zelf uitgezet in de omgeving van Barchem. Iedere maand andere routes en een andere startlocatie. Zondag 12 februari 2023 organiseert DOS de derde wandeltocht van de Winter5maandse 2022-2023.

Op zaterdagmorgen worden de routes uitgezet door een aantal leden gewapend met bordjes en trekbandjes. De routes lopen ditmaal langs Lochem , Zwiep en het buitengebied van Barchem. Terug in Zwiep heeft de wandelaar de nodige hoogte meters in de beentjes. De rust is deze zondag voor alle wandelaars bij Boerderij Brocker. Hier kunnen de wandelaars genieten van lekkere warme soep, koffie, thee en andere lekkere versnaperingen, alles bereid door de eigen leden van DOS.

Als de wandelaars de bordjes en beschrijving volgen komen ze weer bij het start/finish locatie uit om zich af te melden. Misschien wat vermoeid door alle kilometers, maar hopelijk vooral voldaan. In de grote zaal van de Heksenlaak begint om 11.00 uur de “Barchkapel” met het nieuwjaarsconcert .

Voor meer informatie raadpleeg www.wsvdosbarchem.nl

© Foto: RTV Ideaal (archief)

Gegevens

Datum:
12 februari