Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Winterbosloop Beek Montferland

22 januari - 5 februari

Stichting Omloop Beek afgekort S.O.B organiseert 22 januari, 29 januari en 5 februari 2023 de Winterbosloop in Beek Montferland.

De deelnemers starten vanaf het grasveld nabij uitspanning t Peeske. Hier is de start en vind ook de tijdswaarneming door middel van chip en fotofinish. Het Parcours van de Beekse winterbosloop gaat door de Montferlandse bossen en is onverhard en gaat over heuvelachtig terrein. De winterbosloop worden 3 zondagen achter elkaar gehouden, waardoor er elke zondag een prijsuitreiking wordt gehouden voor de senioren. Er bestaat geen eindklassement meer voor de senioren. Dit geldt niet voor de jeugd. Hier geldt nog steeds dat de 2 beste tijden meetellen voor het eindklassement. De prijsuitreiking vind op de laatste zondag na de betreffende wedstrijd plaats, waarvan de 2 beste tijden tellen mee voor het eindklassement.

De starttijden zijn: 1 kilometer om 09:00 uur, de 2 kilometer om 09:15 uur, de 5 kilometer om 09:45 uur en de 10 kilometer om 10:30 uur. Na inschrijven is mogelijk vanaf 8 uur op de dag van de loop. Voor meer info zie www.sob-beek.nl

 

 

Gegevens

Begin:
22 januari
Einde:
5 februari