Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Woonstarterstour in Bronckhorst

25 november

Toe aan je eigen stek, maar weet je niet wat de mogelijkheden op de woningmarkt zijn? Stap dan op 25 november a.s. in de woonstartersbus en rijd mee door de Achterhoek langs verschillende startersprojecten. Inspirerend én realistisch: je krijgt in een paar uur tijd beter kijk op wat kan!

Tijdens de tour bezoek je onder andere woningbouwlocaties en -projecten, zoals een CPO project waar buren samen als ‘projectontwikkelaar’ aan de slag gingen. Ze regelden alles zelf van ontwerp, vergunningen tot bouw. Hard werken, maar goedkoper én een woning naar wens.

Geïnteresseerden kunnen op 25 november om 9.45 uur verzamelen bij het gemeentehuis van Bronckhorst, Elderinkweg 2 te Hengelo. Om 10.00 uur vertrekt de bus en het bezoek aan de verschillende locaties duurt tot 14.00 uur. Om 14.30/15.00 uur is de bus weer terug bij het gemeentehuis van Bronckhorst te Hengelo (Gld).

Je mag mee op de gratis starterstour als je tussen 18 en 35 jaar bent en in de gemeente Bronckhorst woont. Ook ben je een echte starter op de woningmarkt, dus je hebt nog geen koophuis gehad. Geef je snel op vóór 22 november 2023 via www.bronckhorst.nl/starterstour. Voor vragen kan men bellen of appen met Nienke van Marle via 06-81932121.

© Foto: RTV Ideaal (archief)

Gegevens

Datum:
25 november