Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zanger Erik Hagelstein zoekt het in een bijzondere bezetting

18 maart @ 20:00 - 22:00

EUR 15,00

Velen kennen hem van zijn optreden in The Voice Senior, van zijn columns in de Gelderlander, van zijn optreden tijdens de stadsfeesten in Doetinchem of als presentator van Nieuwscafé in Amphion.

Erik Hagelstein is een veelzijdig man. In zijn puberjaren ontdekt hij dat zingen hem wel ligt en begint hij op te treden met Simplex Novum. Hij is dan 16 jaar. In de jaren daarna is hij altijd blijven optreden met verschillende bands. Maar ook in semi-akoestische bezettingen voelt hij zich thuis. Uiteindelijk richt hij eind 2014 zijn eigen “The Ultimate Joe Cocker Tribute Cry me a River” band op. En zo heeft uiteindelijk heel Nederland hem leren kennen als de “Nederlandse Joe Cocker”.

Op zaterdag 18 maart gooit hij het echter over een totaal andere boeg. Hij gaat dan in de Remigiuskerk van Hengelo optreden met een op maat samengesteld programma. Erik brengt daarvoor enkele muzikale vrienden mee. Samen met hen, een Hammond organist en een gitarist, brengt hij een avondvullend programma en zingt hij met zijn karakteristieke stem nummers als ‘Tennessee whiskey’, van Chris Stapleton, Sittin on the dock of the bay van Otis Redding of Mustang Sally van Wilson Pickett.

Het concert begint om 20.00 uur. Kaartjes kosten 15 euro inclusief koffie of thee en zijn verkrijgbaar via de website van de Remigiuskerk of aan de deur zolang de voorraad strekt.

© Foto: Remigiuskerk

Gegevens

Datum:
18 maart
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
EUR 15,00
Site:
www.vriendenvandehengeloseremigiuskerk.nl

Locatie

Remigiuskerk
Kerkstraat 42
Hengelo (Gld.),
+ Google Maps