Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zomerfeesten Rietmolen

11 juli - 14 juli

De Zomerfeesten in Rietmolen komen er weer aan. Van donderdag 11 juli tot en met zondag 14 juli zal het kerkdorp weer in het teken staan van dansen, feest vieren en gezelligheid. De organisatie heeft een programma samengesteld vol optreden, activiteiten en vermaak voor alle leeftijden.

Het feestweekend begint op donderdag met de BROK Buurtbattle. Buurten uit Rietmolen krijgen de kans om hun verborgen talenten te onthullen. Na de BROK Buurtbattle betreden De Vrienden van Rietmolen Live het podium. Deze gelegenheidsband, bestaande uit de grootste muzikale talenten uit het dorp, brengt de grootste hits ten gehore. DJ Yobo sluit de avond af en zorg ervoor dat de feesttent tot het einde van de avond op zijn kop staat.

Vrijdag biedt vertier voor jong en oud. De jeugd van de basisschool laat hun talenten zien in een talentshow. Aan het eind van de middag begint de Zomerborrel, waar bedrijven, sportteams, vriendengroepen, hobbyclubs etc. alvast een voorschot nemen op de zomervakantie en bouwvakborrel. Met de blues & rock ’n roll covers van The Non-Returnables, de plaatjes van Dj’s Eddy en Thijs en het eten van de barbecue, wordt het gegarandeerd een gezellige Zomerborrel.
’s Avonds gaat de Zomerborrel over in de feestavond. De Piratenbattle barst los, waarbij verschillende stations het tegen elkaar opnemen om de beste hits te draaien. Tegelijkertijd zal DJ Cem East op het buitenpodium het publiek aan het dansen krijgen met zijn Top 40 hits, rock, R&B, en EDM. De avond wordt compleet gemaakt met Amplifier.

De zaterdag begint met de Tieners van Toen, een gezellige brunch met muziek van Merel Events. Vervolgens kunnen de Rietmolenaren een gooi doen naar de titel van Schutterskoning of -koningin tijdens het traditionele Vogelschieten. Na het vogelschieten zorgen Empty Bottles en DJ Eddy Kerkveld voor vrolijke klanken.
’s Avonds is het tijd voor de Tropical Night met optredens van Steam Sister, FUZE, Housuh In De Pauzuh en DJ Bram Konings. In de Yellow Submarine zal de hele avond weer een Silent Disco zijn.

De laatste dag begint rond het middaguur met 20 fanatieke teams die aan de spannende BROK Zeskamp meedoen. Na de zeskamp zorgen DJ Yobo en Seven Days Music voor de muzikale klanken. Zomerfeesten Rietmolen wordt afgesloten met non-stop hits van Qmusic the Party, inclusief het foute uur.

Het grootste deel van het weekend is de toegang gratis, behalve op zaterdagavond voor de Tropical Night waarvoor tickets nodig zijn. Meer informatie over het programma, ticketverkoop en de laatste updates is te vinden op: www.zomerfeestenrietmolen.nl.

© Foto: Zomerfeesten Rietmolen

Gegevens

Begin:
11 juli
Einde:
14 juli
Site:
www.zomerfeestenrietmolen.nl

Locatie

Rietmolen
Rietmolen, + Google Maps