Vanaf seizoen 2023 kunnen bezoekers van het Gelderse belevingspark met elkaar de strijd aan gaan op een kleurrijk aangeklede 18-holes Adventure golfbaan. Dit unieke concept, waaraan bijna een jaar gewerkt werd, verrees op de locatie van een voormalig strandpaviljoen met beachvolleybalveld. Met een grootte van bijna 1000 vierkante meter gaat het hier om de grootste investering sinds het openen van de deuren in 2012.

”Ons 10-jarig jubileum wilden we groots vieren met een gave, tijdloze én rolstoeltoegankelijke uitbreiding voor onze gasten” aldus Maarten Reimes, eigenaar van Hof van Eckberge. Van afstand zijn metershoge kleurrijke gevels te zien en zomerse klanken te horen. De aankleding van de baan valt direct in het oog en bestaat naast een 8 meter hoge gevelrij onder andere uit surfplanken, hoge palmbomen en tal van oude deco-stukken uit Midden Amerika. Met de opening van een reptielenhuis in 2022 sloeg het park een nieuwe weg in, waarbij thematisatie, storytelling en beleving de nieuwe speerpunten werden.

Al sinds de opening biedt Hof van Eckberge faciliteiten voor álle doelgroepen. De nieuwe Adventure Golf is onderdeel van het 25.000m2 grote Eibergse Belevingspark met dierentuin en restaurant.

© Foto: Belevingspark Hof van Eckberge