Gospelkoor Inspiration Vorden geeft samen met het Vordens Mannenkoor op zondagmiddag 3 april een benefietconcert, als onmisbare steun en solidariteit voor Oekraïne.

Dirigent Piet Piersma van Gospelkoor Inspiration Vorden vroeg zich na al dat oorlogsgeweld af, wat hij kon doen om de mensen in Oekraïne te steunen en te troosten. ”Machteloos kijk je toe en probeer je de verschrikkelijke en verwoestende gevolgen van de oorlog in Oekraïne te verwerken. Maar wat te doen hier in Vorden. Aan diverse woningen zag ik als solidariteit met Oekraïne de Oekraïense vlag wapperen. Dat vond ik een heel goed idee om ook mee te beginnen” aldus Piersma.

Ook al is de aanleiding dieptriest, we gaan er toch een mooie middag van maken en hopen dat door uw aanwezigheid deze middag een financieel steentje kan worden bijdragen als steun voor het Oekraïense volk. Het benefietconcert zal gehouden worden op zondagmiddag 3 april in de Christus Koningkerk, Het Jebbink 8 te Vorden en begint 15.00 uur. Kerkzaal open vanaf 14.30 uur.

De toegang voor dit concert is gratis, maar er wordt wel een collecte gehouden waarvan de gehele opbrengst bestemd is voor hulp aan slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.