Er is grote behoefte aan nieuwe woningen. Daarom gaat de gemeente Lochem onder andere in Almen aan de slag met het bouwen van woningen. De gemeenteraad heeft daarvoor een locatie aangewezen aan de zuidkant van het dorp. De gemeente betrekt omwonenden en geïnteresseerden graag bij de bouwplannen. Daarom organiseert de gemeente Lochem woensdag 7 december tussen 18.00 en 21.00 uur een inloopbijeenkomst.

Iedereen is van harte welkom bij de inloopbijeenkomst op woensdag 7 december tussen 18.00 en 21.00 uur in Ons Huis, Dorpsstraat 37 in Almen. Geïnteresseerden kunnen op elk gewenst moment tussen deze tijden binnenlopen. Tijdens de inloopbijeenkomst zien aanwezigen een aantal mogelijke indelingen voor de woningbouwlocatie Almen-Zuid 2b. Hoe het proces gaat verlopen, hoe mensen mee kunnen denken en wat er verwacht kan worden van de gemeente Lochem zal ook aan bod komen. Daarnaast zal er voldoende gelegenheid zijn om eventuele wensen en zorgen te bespreken. Er is geen centrale presentatie tijdens de inloopbijeenkomst. Medewerkers van de gemeente Lochem en van het stedenbouwkundig bureau mRO zijn aanwezig om tekst en uitleg te geven en antwoord te geven op alle vragen.

Aanmelden is niet verplicht maar wel gewenst. Zo weet de organisatie hoeveel personen ze ongeveer kunnen verwachten. Aanmelden kan door contact op te nemen met de gemeente Lochem via het telefoonnummer (0573) 289222. Ook kan er gemaild worden naar rovsecretariaat@lochem.nl.

© Foto: RTV Ideaal